Waarom wij samenwerken met Woonflex

Van de Ven Financieel Advies heeft ervoor gekozen om samen te werken met Woonflex, de nr.1 makelaar in gemak, snelheid en resultaat. 

Daarvoor hebben wij een paar heel goede redenen.


1. Een nog breder én scherp geprijsd aanbod voor u als klant
Naast ons financiële advies kunnen wij u met Woonflex de diensten van een erkende, landelijk opererende VBO-makelaar aanbieden. Voor een eerlijke prijs! U krijgt alles wat u mag verwachten van een erkende makelaar. Maar dan zónder de traditionele kosten! De unieke, deels resultaatafhankelijke prijsopbouw van Woonflex is het bewijs dat Woonflex het anders doet dan andere internetmakelaars, die een vaste prijs hanteren. Niet 'verkocht is verkocht', maar het beste resultaat telt!

2. Onze onafhankelijkheid blijft gewaarborgd
Voor ons als uw financieel adviseur blijft de onafhankelijkheid gewaarborgd: wij geven u ook bij het kopen of verkopen van uw huis het beste advies. Woonflex verzorgt de makelaarsdiensten. Zo doet ieder waar hij goed in is. En u hoeft zich geen zorgen te maken dat er bij de aankoop of verkoop van uw huis sprake is van belangenverstrengeling of vriendjespolitiek. Bovendien blijven wij uw aanspreekpunt voor alle financiële zaken.

3. U profiteert van de snelheid en het gemak van internet 
Gebruikersgemak en service voor onze klanten was voor ons van cruciaal belang om samen te gaan werken met Woonflex. En dat zit wel goed. Want uw huis verkopen of uw droomhuis vinden en kopen - het gaat snel en gemakkelijk met Woonflex. U kunt alles regelen op het moment dat het u uitkomt, Woonflex regelt de rest. Zonder onpersoonlijk te worden, want juist in deze business zijn het de mensen die het 'm doen. Zo komen de Woonflex-makelaars naar u toe en zijn zij bijvoorbeeld ook op zaterdag bereikbaar.